Situering

Ideaal gesitueerd in het hart van Brussel, in de nabijheid van verschillende zakencentra, winkels, kruidenierszaken en restaurants. Gemakkelijke toegang tot elke autosnelweg en de Brusselse ring.

De flats bevinden zich in de residentiële groene omgeving van het “Josaphat Park”.

De nieuwe “Kinetix” fitness- en wellnessclub bevindt zich recht tegenover het apparthotel.

Het apparthotel is gemakkelijk bereikbaar met de auto, en met het openbaar vervoer.

Metro’s, bussen en trams zijn vlakbij en brengen je snel naar het stadscentrum.

Bus 65 rijdt naar de Carrefour supermarkt in Evere ,naar de NATO en naar het Centraal Station Bus 66 rijdt vanaf halte “Kennis”, u kan van daaruit de bus nemen naar het centrum. Afstand tot “Place de Brouckère” is slechts 4 km!

Airport Express Bus 12 rijdt van Brussels National Airport naar het Diamant Station, daar neemt u dan tram 7, tot aan de 5de halte, “Hôpital Paul Brien”.Afstand: 8.50 km.

Tram 7 brengt u naar het Schuman Station (Europees Parlement) en Heizel (Kinepolis, Atomium/Brupark Village en Océade/ Brussels Exhibition Center/Boudewijn Stadion.

Tram 7 brengt u ook naar het Schaarbeek Station. Dit is het dichtstbijzijnde treinstation waar u treinen kan nemen richting Brussel Noord, Brussel Centraal (centrum) en Brussel Zuid (HST treinen).

Luchthavens

De officiële website van Brussels National Airport, hier vindt u aankomst- en vertrekuren en praktische informatie. www.brusselsairport.be

Openbaar vervoer

Treinen, dienstregeling, praktische info, lijsten met alle stations, tickets, etc. Officiële website van de Belgische Spoorwegen, de NMBS. www.b-rail.be/

Thalys brengt je met hoge snelheid doorheen heel Noord-West Europa. www.thalys.be

Eurostar is de hogesnelheid - passagierstrein die je in een zucht naar Londen, Parijs en Brussel brengt. www.eurostar.com

“The Chunnel” is de tunnel die het Verenigd Koninkrijk verbindt met het Europese vasteland. Reservatie, vrachten en veel meer vindt u op www.eurotunnel.com.

De stad is zeer goed voorzien van een openbaar vervoersnetwerk, metro’s, trams en bussen brengen u snel naar de grote treinstations, en van daaruit kan je meteen op de trein, Eurostar of Thalys springen.

De dienstregeling, lijnen en metrostations in Brussel vindt u op de site van de Brusselse openbare vervoersmaatschappij: www.stib.irisnet.be