Gemeubelde appartementen, flats en studio’s te huur, zowel op korte als langere termijn met hotelservice in Brussel.

Beste bezoeker,

We zijn verheugd u te mogen verwelkomen op onze website.

Ons wereldwijd kliënteel kan onze betrouwbaarheid en topklasse diensten reeds beamen, nu is het aan u om het zelf te beleven. We zijn er zeker van dat u ook overtuigd zal zijn van onze kwaliteit en organisatie.

Pegasus Apparthotel is de partner bij uitstek voor uw verblijf in Brussel. Kom onze uitgebreide keuze aan moderne en stijlvolle flats ontdekken!

Kwaliteit

Prachtig bemeubelde, volledig uitgeruste en ruime appartementen die nauwgezet onderhouden worden. Uitstekende service, daar gaan we prat op!

Het Pegasus-team zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We doen ons uiterste best om u een echte thuis te geven, ver weg van huis.

U voorzien van uw eigen, luxe-appartement, op maat gemaakt om te beantwoorden aan de noden van drukbezette zakenlui, in combinatie met een uitstekende hotelservice, dat is onze kerntaak.

Brede keuze

Wij bieden een brede waaier aan accommodatie gaande van studio’s naar 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen.

Ideale Locaties

Al onze residenties bevinden zich in aangename woonwijken, ten noorden en centrum van Brussel.

Slechts op een boogscheut van winkelcentra en verscheidene ontspanningsmogelijkheden in de Belgische hoofdstad, het hart van Europa.

Comfort

Al onze verblijven zijn gemaakt met het oog op de meest veeleisende reizigers, een gezellige woonkamer met TV, Dvd, een stereo-installatie, draadloos internet, een volledig uitgeruste keuken en nog zoveel meer.

Neem gerust uw tijd om onze website en de schat aan informatie die u hier ter beschikking heeft, te ontdekken. Indien Pegasus Apparthotel verder tot uw dienst kan zijn, dan horen we dat graag.

Wij kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.